kerst_slaapkamer_thebedroomstory

Mijn ultieme Kerst Slaapkamer

Het enige leuke aan de winter vind ik Kerst. En eigenlijk vooral de periode ervoor. Steden, huizen, mensen. Alles en iedereen wordt ineens een stuk leuker en aangenamer. Zo ook mijn slaapkamer. Ik kon niet wachten om mijn slaapkamer weer helemaal in Kerstsfeer te brengen en daarom slaap ik nu al in een echte Kerst Slaapkamer. Precies zoals ik hem graag zie. Kijk je mee?

kerst_slaapkamer_thebedroomstory kerst_slaapkamer_thebedroomstory

Mijn favoriete Kerststijl is de authentieke Kerst – met de rode en groene kleuren die daar voor staan – en dat wilde ik ook in mijn slaapkamer. Ik vind dat de stijl ook het best bij mij en mijn interieurstijl past. Ik vind dat de kleuren heel goed bij mijn “normale” slaapkamer passen, zoals mijn donkerblauwe muur, vind je niet?

kerst_slaapkamer_thebedroomstory kerst_slaapkamer_thebedroomstory

Ik vind het leuk om een stijl toe te passen, zonder dat stukje persoonlijkheid te verliezen. Ik koos dus voor mijn favoriete kerstkleuren, maar liet wel mijn stoere sprei en plaid liggen. Zoals ik al eerder zei vind ik dat het stoere heel mooi matcht met de traditionele kerststijl en past dat ook heel goed bij mij.

Ik heb nieuwe elementen toegevoegd, zoals mijn beddengoed, maar ook echt oude kerstdecoratie zoals de kleine kussentjes. Het is echt en feest om deze twee te combineren en dan te zien dat het ook nog eens goed uitpakt.

kerst_slaapkamer_thebedroomstory kerst_slaapkamer_thebedroomstory kerst_slaapkamer_thebedroomstory kerst_slaapkamer_thebedroomstory

Dit is echt mijn ultieme Kerst Slaapkamer – ik heb hem gewoon weten te maken. Ik val nu zo heerlijk en blij in slaap en als ik wakker word komte r ook direct een glimlach op mijn gezicht. Zal ik je eens een geheimpje verklappen. Het ’s avonds maak ik mijn slaapkamer alvast klaar voor de nacht. Dan klap ik mijn bed een beetje open, doe ik de kerstlampjes aan én mijn Yankee Candle. Vervolgens ga ik dan nog wat andere dingen doen, maar af en toe kijk ik dan even om het hoekje mijn slaapkamer in en dan voel ik echt gelukskriebeltjes en kan ik met een glimlach weer verder met de was of met mijn eten..

Hoe ziet jouw ultieme Kerst Slaapkamer er uit?