Upgrade_bedroom_thebedroomstory

Met deze 5 kleine aanpassingen geef jij je slaapkamer een upgrade – voor niks – of een klein budget

Soms kom ik op de meest saaie inspiratieloze slaapkamers. Het liefst ga ik dan gelijk aan de slag  met verf en accessoires. Maar om dat nou bij iedereen te komen doen… En daarbij soms heb je gewoon niet de zin of het budget om dit te doen. Daarom geef ik je vandaag een aantal tips waarmee je zonder – of met een beetje – budget je slaapkamer toch een upgrade geeft. Of in ieder geval verzorgt uitziet.

Upgrade_bedroom_thebedroomstory Upgrade_bedroom_thebedroomstory

1. Zet je kussens recht op
Ik zie vaak dat men de kussens plat op het bed legt en daaroverheen het dekbed. K R I E B E L S! Door de kussens rechtop te zetten creeer je een gevoel van luxe – probeer het maar eens.

2. Zorg ervoor dat de opening van je kussenhoes niet naar de deur wijst – zodat je er niet in kunt kijken. Ik zorg er meestal voor dat ik twee kussens tegen elkaar aanzet en dan de openingen naar elkaar laat wijzen, zo zie je ze helemaal niet. Een andere leuke tip is om de kussens letterlijk rechtop te zetten. Dus in de lange richting. Dan staat de opening van de kussenhoes op het matras.

Upgrade_bedroom_thebedroomstory

3 Leg meer kussens op je bed
Heb je een beetje budget over. Zorg dan voor wat extra kussens op je bed. Dit geeft het idee van luxe en comfort. Iets wat we allemaal willen in onze slaapkamer toch.

4 Plaids en extra dekens
Extra is het toverwoord om een comfortabele slaapkamer te creëren. Extra dekens en plaids geven net dat beetje meer YES BABY! En maak het een beetje rommelig. Het hoeft allemaal niet superstrak en netjes op je bed te liggen. Rommelig zorgt juist voor dat beetje “extra” comfort.

Upgrade_bedroom_thebedroomstory Upgrade_bedroom_thebedroomstory

 

5 Pimp je nachtkastje
Zet wat persoonlijke accessoires op je nachtkastje! Instant upgrade!

Zo zie je dat je met een paar kleine aanpassingen je slaapkamer heel makkelijk en bijna kosteloos kunt upgraden. Vaak heb je nog wel ergens een leuk kussentje, dekentje of accessoires in huis – kost je niets!

Upgrade_bedroom_thebedroomstory