all_white_bedroom_thebedroomstory

De witte slaapkamer (en hoe je deze in kerstsferen brengt)

Ik vind het er altijd prachtig uitzien. Een volledig witte Slaapkamer. Smetteloos en krakend fris beddengoed, mooie witte muren en hier en daar een rustig kleuraccent in grijs, beige of zwart. Ik maakte zo’n slaapkamer en als bonus – omdat het bijna kerst is – bracht ik deze basic witte slaapkamer ook in Kerstsfeer. Ik wil daarmee laten zien dat je een koele, basic, witte slaapkamer ook Kerstig kunt maken, zonder dat “cleane” gevoel te verliezen.

all_white_bedroom_thebedroomstory all_white_bedroom_thebedroomstory all_white_bedroom_thebedroomstory

Om iets meer dimensie in al het wit aan te brengen, maak ik gebruik van kleuraccenten in zwart, grijs en beige, maar ook door verschillende texturen te gebruiken. Een mooie gevlochten mand, een metalen lampenkapje, planten, een papieren zak en een lichtslinger zorgen ervoor dat al het wit meer tot leven komt en maakt het minder smetteloos en daardoor gebruiksvriendelijker en uitnodigender, nietwaar?

all_white_bedroom_thebedroomstory all_white_bedroom_thebedroomstory all_white_bedroom_thebedroomstory all_white_bedroom_thebedroomstory

En zo breng je een basic witte slaapkamer in Kerstsferen, zonder het wit te overrulen.
Ga voor een paar mooie kleden, een leuke slinger en wat kleine accessoires die in hetzelfde kleurenpalet liggen als bestaande elementen, maar wel ook bijdragen aan het kerstgevoel. Zoals een witte snowglobe, een goeden kerstslinger, kleine notenkrakers in de goede kleuren, rustige dennenbomen en een leuk wit kerstbord.

all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory all_white_christmas_thebedroomstory